O nama | Centar za stopala - KOREKT

011/408-99-88    i    060/408-99-88

Da kroz život idete sigurnim koracima

        
Prevencija i korekcija svih problema sa stopalima – na jednom mestu u Centru za stopala Korekt

 

Centar za stopala KOREKT je centar za prevenciju i korekciju problema sa stopalima kod dece i odraslih.

o-nama-2Nudimo  vam kompletan stručni pregled i dijagnostičku sliku stopala, širok asortiman visokokvalitetnih uložaka za obuću  i  ostalih proizvoda za brigu o stopalima renomiranih svetskih brendova, kao i izradu cipela po meri na osnovu pregleda.

 

 

 

Nalazimo se u savremeno i prijatno opremljenom prostoru u ulici Bulevar Oslobođenja 235 na Voždovcu.

Osnovna misija osnivača Centra za stopala KOREKT je da ukažemo na važnost prevencije i pravovremene brige o stopalima. Kao krajnji cilj postavili smo da što više ljudi sazna da stopala zaslužuju negu i pažnju kao i bilo koji drugi deo tela i da se većina problema sa stopalima, nogama i kičmom može sprečiti i uspešno korigovati ukoliko se reaguje na vreme.

Loša nega stopala je uzrok mnogih problema, a da toga nismo svesni

 

o-nama-1Centar za stopala KOREKT otvoren je za sve koji žele da uz stručan pregled, adekvatan savet i proverene proizvode preventivno spreče nastanak ili koriguju već nastali problem sa stopalima i poboljšaju kvalitet svog života.

 

 

To se naročito odnosi na ljude koji rade poslove koji zahtevaju dugotrajno stajanje, pešačenje, što može dodatno ubrzati nastanak određenih problema sa stopalima. Uz naše uloške i ostale proizvode namenjene zdravlju stopala možete neometano i efikasno obavljati svoj posao, a bolovi, umor i otoci postaju prošlost.

Posedujemo poseban program usluga i proizvoda za osobe sa dijabetesom.

 

fizikalna-terapija-8

Posebnu pažnju posvećujemo stopalima profesionalnih i rekreativnih sportista. Naime, stopala sportista posebno su sklona povredama i deformacijama zbog prevelikog opterećenja kojima se izlažu pri treninzima i takmičenjima. Pored sportskih uložaka, imamo i brojne pažljivo osmišljene tretmane i usluge namenjene isključivo za sportiste.

o-nama-5Posebno smo fokusirani na deformitete stopala kod dece kod kojih je vreme ključni faktor u rešavanju problema, a svaki nerešen problem može imati dalekosežene posledice u odraslom dobu – nepravilno držanje, „kriva kičma“, bolovi i umor u nogama, otežano bavljenje sportom, česte povrede. Sve to može se sprečiti ukoliko se problem prepozna i koriguje na vreme.

 

Centar za stopala Korekt u svojoj ponudi ima brojne terapije i tretmane: Fizikalna terapija, kineziterapija, manuelni tetmani , manuelni tretmani za osobe sa dijabetesom, kineziotejping, istezanje celog tela, suva punkcija ,kao i razne pakete : za ispravljanje X i O nogu, paket za sportske povrede, Plantarni fasciitis, za petni trn, Morton neurom, za čukljeve , ravna stopala i dr. koji su pažljivo osmišljeni u cilju prevencije i korekcije problema na stopalima, donjim ekstremitetima i ostalim delovima tela.

 

Centar za stopala Korekt