Čarape | Ordinacija KOREKT

011/408-99-88    i    060/408-99-88

Da kroz život idete sigurnim koracima

        

Reflexa čarape odgovaraju na želje i potrebe savremenog čoveka koji je u stalnoj potrazi za udobnošću, zdravljem i kvalitetom. U cilju poboljšanja opšteg kvaliteta života reflexa nudi čarape za putovanja, sportske aktivnosti i dijabetičare.

Centar za stopala - Korekt - reflexa 2Reflexa čarape u svom sastavu sadrže revolucionarni elemenat pod nazivom Celliant. On ih čini izuzetnim proizvodom savremene tehnologije. Klinički je dokazano da Celliant utiče na povećanje kiseonika u organizmu, što doprinosi ublažavanju bolova, bržem zarastanju rana, boljem kvalitetu sna, efikasnijem sportskom nastupu i regulaciji telesne temperature.

Reflexa čarape nisu tretirane hemijskom tehnologijom, zdravstveno su potpuno bezbedne za nošenje.

Prema vašim potrebama i načinu života možete se odlučiti za Active, Antistatic, Diabetic, Travel ili Wellness model čarapa.

 

Reflexa Diabetic

Čarape za osobe sa dijabetesom  –  Čarape poslednje generacije namenjene osobama obolelima od dijabetesa , pomažu  kod različitih zdravstvenih problema i izazova sa kojima se ljudi svakodnevno susreću kako bi ublažili njihove tegobe: dijabetes , amputacije udova , umorna stopala, osetljivi gležnjevi, nelagodnost u nogama i iritacije Pomažu da se poveća vaskularni protok dopremanjem kiseonika do ćelija, tkiva i organa.

Dostupne su u tankoj i debljoj varijanti, kao i u tri boje : crna, bela i bež.

carape-img1

Svi Reflexa proizvodi sadrže Celliant  čija je glavna karakteristika povećavanje koncentracije kiseonika u krvi i njegovo brže dopremanje do ćelija i tkiva. Klinički je dokazano da ovaj materijal ublažava bol, pospešuje brže zarastanje rana, pojačava kvalitet sna, reguliše telesnu temperaturu. Zbog ovih karakteristika idealan je za osobe koje pate od dijabetesa i ostalih propratnih simptoma koji prate bolest.

 

Mekani bandažer za čukalj

Specijalno je dizajniran da štiti čukalj tako što apsorbuje šok i trenje u obući prilikom nošenja. Mineralni gel ublažava bol i osetljivost čuklja pri direktnom kontaktu sa kožom. Smanjuje pritisak u prednjem delu stopala i sprečava pojavu iritacije i žuljeva. Preporučuje se za stalno nošenje, pogodan i za dan i za noć.

Centar za stopala Korekt