Cipele po meri | Ordinacija KOREKT

011/408-99-88    i    060/408-99-88

Da kroz život idete sigurnim koracima

        

Ortopedi širom sveta svakoga dana upozoravaju da je sve više ljudi koji imaju problema sa deformitetima stopala. Prema njihovim istraživanjima, glavni krivac većine deformiteta stopala je neodgovarajuća obuća. 80 % svetske populacije ima neki vid problema sa stopalima od kojih su najčešći: ravna stopala, čukljevi, urasli nokti, čekić prsti, bol u peti, zapaljenje tetiva, ligamenata, mišića stopala…

Po svemu sudeći, statistički gledano, od svih mogućih oboljenja na telu stopala su najugroženija. Adekvatna podrška u obući je izuzetno bitna zbog pravilnog držanja tela, udobnosti tokom hodanja, rasterećenja tokom stajanja i odražavanja na gornje segmente mišićno-koštanog sistema.

Centar za stopala KOREKT nudi jedinstvenu obuću pod svojim brendom, sa specijalno dizajniranim uloškom za udobnost i korekciju sa kojim će svaki vaš sledeći korak biti zdraviji i pravilniji.

 

Prilikom izrade obuće neophodno je prvo uraditi detaljan pregled da bi se odredila potrebna podrška i smanjila problematika stopala i time pospešila bolja funkcija stopala, zatim se bira željena boja, materijal i model same obuće.

Sa našim stručnim znanjem i vašom slobodom izbora dobićete unikatnu obucu pravljenu po meri  sa specijalnom podrškom samo za vaša stopala.

Obuća je karakteristična po tome što poseduje gelasti jastučić za petni deo koji apsorbuje pritisak i šokove tokom hoda, unutrašnju potporu za svod kojom smanjujete opterećenje i zamor, dodatak za prednji deo stopala ublažava pritisak prilikom samog kretanja.

Ekstra punjen masažni gel kojima je ispunjen uložak ublažava stresove i pruža osećaj lagodnosti tokom celog dana. Masažni gel oslobađa bolne tačke i pruža dodatnu stabilnost pravilno raspoređujući opterećenje i težinu tela na celo stopalo.

Obuća po meri je najbolje što možete priuštiti svojim stopalima, jer je svako stopalo drugačije građe i strukture, s toga je logično da ne može svakom stopalu da odgovara i prija na isti način univerzalna cipela. Čak šta više, vrlo često im može i naškoditi, stvarajući  dodatne komplikacije i indirektno pogoršati celokupno stanje organizma.

Centar za stopala Korekt