Ulošci sa magnetima | Ordinacija KOREKT

011/408-99-88    i    060/408-99-88

Da kroz život idete sigurnim koracima

        

Delovanje magneta na ljudski organizam

 

Naše ćelije imaju pozitivni i negativni elektromagnetni  naboj. Kada su dva pola (+ i -) jednaki po snazi, ćelije su u ravnoteži. Kada su ćelije u ravnoteži, naše telo ostaje zdravo. Održavanje ravnoteže je bitno za održavanje zdravlja. Nauka govori kako magnetna sila precizno reguliše aktivnost  svake ćelije.

Ukratko rečeno magnetna sila deluje na dva nacina:

  • Poboljšava snabdevanje telesnih ćelija hranljivim sastojcima i ostalim sastojcima neophodnim za život

Kako?  Povećavajući baznost telesnih tečnosti što je jedna od glavnih stvari zdravog funkcionisanja organizma.

  • Podržava nesmetanu regeneraciju ćelija

Kako?  Održavanjem elektromagnetne ravnoteže ćelija I živčanog sistema.

Magnetoterapija deluje postepeno, najpre obnavljajući ćelijske funkcije postepenim ispoljavanjem delovanja prema napolje, zaokružujući poboljšanje funkcionisanja celog organizma.

 

Uložak sa magnetima

Uložak vrhunskog kvaliteta, napravljen od medicinskog silikona koji je presvučen tkaninom koja sprečava znojenje i neprijatne mirise. Dizajniran je tako da apsorbuje šokove i smanjuje opterećenje prilikom kretanja i stajanja. Pružaju nežnu masažu stopala tokom celog dana. Ima u sebi ubačene magnete na pravilno raspoređenim  mestima što doprinosi boljoj cirkulaciji, otklanjanju umora i bola, protoku energije, delujući stimulativno na nervni sisitem i  energetske zone u stopalu. Pogodan je za sve uzraste i prilagodljiv svim tipovima obuće. Nošenjem ovih uložaka rešićete vaše probeme sa stopalima na najkraći i najbezbolniji način.

 

 

Silikonski dodatak za uzdužni svod sa magnetima

ulosci-sa-magnetima-4Silikonski dodatak za uzdužni svod stopala je napravljen od  medicinskog silikona, koji poseduje bolju apsorpciju od gelastih materijala. Materijal je bez mirisa, netoksičan, potpuno bezbedan i hipoalergijski. Ima u sebi ugrađene magnetne tačke koje masiraju stopala i svod, regulišu biomagnetna polja na stopalima, stimuliše akupunkturne zone i tako balansira cirkulaciju i nervni sistem. Sprečava prekomerno znojenje i pregrevanje stopala. Takvog je oblika da pruža podršku uzdužnom svodu i na taj način sprecava  prekomerne pokrete pronacije stopala tj nastanak ravnih stopala.

Centar za stopala Korekt