Značaj redovnih pregleda stopala | Ordinacija KOREKT

011/408-99-88    i    060/408-99-88

Da kroz život idete sigurnim koracima

        

Centar za stopala KOREKT otvoren je za sve koji žele da uz stručan pregled, adekvatan savet i proverene proizvode spreče nastanak ili koriguju problem sa stopalima i poboljšaju kvalitet života.

Redovni pregled stopala

To se naročito odnosi na ljude koji rade poslove koji zahtevaju dugotrajno stajanje, pešačenje, što može dodatno ubrzati nastanak određenih problema sa stopalima. Uz naše uloške i ostale proizvode, terapije namenjene zdravlju stopala možete neometano i efikasno obavljati svoj posao, a bolovi, umor i otoci postaju prošlost.
Isto tako, mogu nam se obratiti svi kod kojih su se simptomi određenih problema na stopalima već pojavili: spušteni svodovi, bolovi i pojačan umor u stopalima i nogama,ravna stopala, petni trn, sklonost čestom povređivanju stopala, čukljevi, kurje oči, učestale gljivične i bakterijske infekcije, plikovi, žuljevi i problemi na nekom delu kičmenog stuba. Ulošci za obuću preporuka su svih ortopeda, fizijatara, fizioterapeuta i kiropraktičara kao obavezno pomoćno sredstvo u saniranju neke od povreda stopala. Nošenje uložaka u ovom periodu značajno ubrzava period oporavka.
Posebno smo fokusirani na deformitete stopala kod dece kod kojih je vreme ključni faktor u rešavanju problema, a svaki nerešen problem može imati dalekosežene posledice u odraslom dobu – nepravilno držanje, „kriva kičma“, bolovi i umor u nogama, otežano bavljenje sportom, česte povrede… Sve to može se sprečiti ukoliko se problem prepozna i koriguje na vreme. Dečiji ulošci ArchAngels pokazali su odlične rezultate u prevenciji i korekciji tabana kod dece u celom svetu, a sada su dostupni i vašoj deci u Centru za stopala Korekt. Njihovom upotrebom svaka obuća postaje funkcionalna i zdrava.
Posebnu pažnju posvećujemo stopalima profesionalnih i rekreativnih sportista. Naime, stopala sportista posebno su sklona povredama i deformacijama zbog prevelikog opterećenja kojima se izlažu pri treninzima i takmičenjima.

Nakon pregleda stopala, analize 3D skenerom i potpunog uvida u stanje stopala, uz uloške najprodavanijih svetskih proizvođača, možete povećati performanse, smanjiti bol i umor tokom treninga, ubrzati oporavak nakon povreda.


Centar za stopala Korekt